«Гнідавський цукровий завод» запустив процес бурякопереробки в 2022/23 МР.
Про це говориться у повідомленні підприємства.
«Одна з передумов успіху підприємства — високоякісна сировина, яку завод вирощує разом зі своїми партнерами — сільгоспвиробниками. На підприємстві розробили власну схему роботи з буряком, об’єктивно вигідну для підприємства і сільгоспвиробника», — зазначили на заводі.
І додали, що на підприємстві була проведена модернізація обладнання для бесперебійного проходження сезону.
Також зазначається, що «Гнідавський цукровий завод» розпочав цілодобовий відпуск сирого жому для сільгосппідприємств та населення.
Для довідки: «Гнідавський цукровий завод» заснований в 1958 році. Завод випускає цілу лінійку продукції: дрібнокристалічний і крупнокристалічний цукор-пісок, швидкорозчинний цукор і желюючий цукор, а також природний коричневий цукор. «Гнідавський цукровий завод» випускає свою продукцію під торговою маркою «Солодко».