ProCheese Академія в партнерстві з німецьким виробником сиру Bergader оголошують набір на безкоштовний курс для сирних професіоналів.
Про це повідомляє спільнота поціновувачів сиру ProCheese від Ardis Group.
Відзначається, що спільна освітня програма створена для підтримки та розвитку української сирної галузі. Учасники, які успішно складуть тестування після завершення навчання, отримають сертифікати.
Насамперед навчання для тих, хто працює з сиром:
На курсі будуть розглянуті три теми:
Старт навчання — 21 лютого 2023 року. Онлайн-формат.
Програма вебінарів та реєстрація
Для довідки: ProCheese Академія — перша в Україні сирна академія, яка готує сертифікованих сирних професіоналів — чизмонгерів та сирних сомельє. Уже 3 роки академія проводить навчання онлайн та офлайн для тих, хто бажає здобути сирну професію або поглибити свої знання.
Bergader — компанія, яка розпочала свій шлях у 1902 році, коли засновник Базіл Вейкслер заклав перший камінь у фундамент приватної сироварні. Відтоді Bergader виробляє фірмові сири, такі як Баварія Блю, Боніфац, Бергадер Еделпілц із найкращого баварського молока.