Компанія «Дунайський аграрій» разом з експертами розробили рецепт органічної веганської безглютенової великодньої паски.
Про це говориться у повідомленні на Facebook виробника органічної продукції.
«Перша в Україні органічна веганська безглютенова паска. Без молока, яєць та цукру», — зазначили в компанії.
«Дунайський аграрій» уточнив, що 90% органічної паски складається з інгредієнтів українського походження.
«Створена на основі 4-х видів органічного борошна від наших друзів: пшоняного та гречаного від компанії «Агроекологія», кукурудзяного — «Сквирянка» та рисового. З органічними сушеними яблуками, динею, сливами, лавандою, календулою, золотим льоном та медом від компанії «Дунайський аграрій». Покрита чорним органічним шоколадом без цукру», — додали в компанії.
Вартість органічної великодньої паски вагою 600 г — 550 грн.