Мій батько, Юрій Петрович Кобизський, починав з вирощування картоплі на 50 га землі. Інші культури (пшениця, ячмінь) були другорядними для підтримки сівозміни. 2010 року почалася наша «молочна» історія. Купили вщент спустошену ферму з такою ж виснаженою худобою і почали наводити лад. 2014 року Україна втратила основні ринки збуту продовольчої картоплі, тому після переорієнтації підприємства виробництво молока вийшло на 1-ше місце.
Повномасштабна війна підштовхнула нас до переробки власної сировини на молочну продукцію. Як не парадоксально, переробка була нашою мрією в довоєнний час, але піти на такий крок нас змусило саме повномасштабне вторгнення. Розвивати бізнес у воєнний час, мабуть, не найкращий варіант, але така наша доля.