Професійний продавець сиру: Дія.Освіта та ProCheese презентують освітній серіал про чизмонгера

20 вересня 2024, 07:00 664

На платформі Дія.Освіта стартував перший безкоштовний спеціалізований освітній серіал «Чизмонгер» від ProCheese Академії для працівників ритейлу. Серіал спрямований на початкову підготовку професіоналів сирної справи, пропонуючи базові знання та навички, необхідні для ефективної роботи з сиром і збільшенням продажів.

Чизмонгер — це професійний продавець, який володіє глибокими знаннями про різні види сиру, процеси його виробництва, зберігання та дегустації. Ця професія поєднує в собі гастрономічні та комунікативні навички, що дозволяють комплексно підходити до процесу реалізації сиру: від правильної нарізки та пакування до презентації і продажу.

Серіал буде корисним для глядачів, що:

  • вже працюють в сирній галузі на посаді менеджера молочного відділу, продавця, закупника або ж мають власну сирну крамницю та хочуть підвищити свою експертність;
  • раніше проходили навчання в ProCheese Академії та хочуть актуалізувати знання, щоб надавати якісні послуги клієнтам;
  • шукають можливості розвитку кар’єри в гастрономічній галузі та хочуть оцінити перспективи професії чизмонгера.

Авторка та лекторка освітнього серіалу Оксана Чернова — засновниця ProCheese Академії, дипломована сирна експертка, що понад 10 років працює з сиром, — занурить в особливості цієї професії та її впровадження в Україні.

propData.content.image
Оксана Чернова, авторка та лекторка освітнього серіалу, засновниця ProCheese Академії

Залучення чизмонгера до роботи за сирною вітриною не лише створює додатковий профіт, але й впливає на імідж магазину, формуючи довготривалі відносини з покупцями — адже продажі сиру залежать не від його кількості на вітрині, а від людини, яка його продає. Це підтверджено багаторічним досвідом країн з тривалою історією виробництва сиру: Італії, Франції, Швейцарії.

Завдяки інформації, зібраній в серіалі «Чизмонгер», можна дізнатися про:

  • переваги професії чизмонгер та необхідні навички, щоб її опанувати;
  • класифікацію сирів;
  • сенсорний аналіз сирів за допомогою інструменту «Колесо смаку»;
  • особливості різних сирів та їх знаки якості,
  • інструменти для роботи з різними сирами;
  • основні правила зберігання сирів;
  • кар’єрний шлях в професії.

Серіал «Чизмонгер» вже доступний для безкоштовного перегляду на платформі Дія.Освіта. Переходьте за посиланням, щоб зробити перший крок до нової професії: 

Освітній контент для серіалу «Чизмонгер» створено сирною експерткою Оксаною Черновою — засновницею ProCheese Академії, що є частиною Ardis Group, за сприяння Ukraine-Moldova American Enterprise Fund й проєкту CATALYSE.