Випічка по сусідству: як працює пекарня в самому серці столиці

11 серпня 2023, 06:00 3243

Джерело фото: Leilia Bakery

Минув рік, як у Києві біля Золотих воріт у піцерії TC Pizza відкрилася пекарня Leilia Bakery. У цей непростий час команда однодумців не лише змогла втримати бізнес, але й планує розширення виробництва, адже завдяки якісній продукції напрацювали чимало клієнтів, яким уже не вистачає хлібобулочних виробів.

«Зараз наш максимум випічки і продажів на добу як для гуртових, так і роздрібних покупців складає 100 буханок хліба, 500-600 позицій випічки і близько 4 кг мороженої продукції. Плануємо збільшення виробництва в п’ять разів, щоб покрити весь попит на хліб, адже в нас вже є оптові клієнти, які чекають нашу продукцію», — розповідає AgroPortal.ua менеджер з оптових продажів Аня Сурова.

Окрім хліба та багетів, у пекарні виготовляють мигдалеві та фісташкові круасани, ягідні даніши, равлики з шоколадом та абрикосом. Відмічають, що найбільшим попитом користуються равлики з родзинками, мигдалеві круасани ну і, звісно, хліб.

«Для виробництва нашої продукції ми використовуємо сировину найвищої якості — борошно від компанії «Зернарі», масло для тіста та кремів 82,5%, ягоди для начинки від фермерів. Споживачі продукції — це наші сусіди, люди, які живуть поруч, а також дізнаються про нас через соцмережі. Кожен гість і покупець для нас особливий», — продовжує Аня Сурова.

Крім того, Leilia Bakery пропонує доставку випічки для кав'ярень, ресторанів та готелів. Випічку доставляють у замороженому вигляді, а закладу лишається тільки розморозити її та випекти. Це дає змогу кав’ярні заробляти більше, завжди мати запас і готувати тоді, коли зручно.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua