На Полтавщині облаштували мініцех із переробки овочів

27 жовтня 2023, 07:20 2158

Квашену капусту, моркву й буряк по-корейськи — ці та інші страви готують для військових у мініцеху із переробки овочів на Полтавщині.

Мініцех із переробки овочів жителі села Дамаска Ставківського старостату облаштували у місцевому клубі. Електричне обладнання придбали за гроші, зібрані під час благодійних ярмарків та концертів. Ремонт зробили за допомогою підтримки місцевих фермерів. Овочі місцеві заготовили самотужки, підприємці допомагають також.

Готують жінки усе для військових. Крім овочів по-корейськи, вакуумують та консервують перець.

«Для наших воїнів це буде дуже гарний солодкуватий перчик із кислинкою. А для чого ми робимо? Для того, щоб вони відчули домашнє тепло. Настільки ми його все робимо з любов’ю, з такою віддачею, що хочеться, щоб вони відкрили оцей перчик, насолодилися і згадали своїх дружин», ― каже місцева жителька Інна Затона.


Джерело: Суспільне Полтавщина