New Food Summit: тренди та зміни на ринку агріфуду

25 жовтня 2024, 07:20 386

У Києві відбулася ключова конференція українського ринку їжі — New Food Summit 2024. Головною темою визначили проблему минулого літа: «Їжа за часів блекаутів».

Саміт зібрав понад 400 учасників, в основному власників та керівників провідних компаній українського ринку харчової промисловості.

Говорили про те, як агробізнес долає виклики блекаутів, які зміни відбуваються в сегменті готової їжі та заморожених продуктів, які шанси на залучення капіталу для розвитку українського фуд-бізнесу, обговорювали тренди та міжнародні перспективи функціональних продуктів тощо.

В EXPO-зоні учасники змогли наочно побачити проривні рішення для агро- та фуд-галузей, а у NEW FOOD BAR особисто продегустувати інноваційні продукти.

У межах заходу онлайн-видання AgroPortal.ua за підтримки Посольства Королівства Нідерландів в Україні презентувало локальні продукти з «Неймовірної крафтової торбини» — онлайн-платформи, яка об’єднала продукцію фіналістів конкурсу «Неймовірні села України» та учасників проєкту «Інстафермери». Окрім презентації, на крафтовій локації було проведено дегустацію «найдорожчого сала в Україні» від полтавських виробників.

Як це було — дивіться у фотозвіті.


Джерело фото: New Food Summit 2024 та AgroPortal.ua