Про це повідомив AgroPortal.ua власник компанії Сергій Дашко.
Зокрема він сказав, що їхня продукція є натуральною, без небезпечних домішок, сухого молока, а для кисломолочних продуктів використовуються виключно якісні і дорогі закваски.
«Ми не вважаємось органічними, адже використовуємо мінеральні добрива, а норми щодо визнання продукції органічною вимагають не використовувати їх. Але продукція наша є натуральною, як від власної корови. Ми і варення використовуємо для десертів тільки натуральне», — пояснив Сергій Дашко.
Також він додав, що ферма «Азорель» використовує як традиційні, так і індустріальні технології під час виробництва. Наприклад, є обладнання для пастеризації молока, але нема гомогенізатора, який не дає вершкам в молоці підійматись.
«Для приготування різних продуктів ми використовуємо традиційну рецептуру. Наприклад, з літра молока ми отримуємо 300 гр грецького йогурту, без спеціальних домішок», — розповів власник ферми.
Сергій Дашко також додав, що перші інвестиції, ще 10 років назад, були досить значні. «І ще необхідно як мінімум $100 тис. інвестувати», — додав він.
Для довідки: компанія «Азорель» заснована у 2005 році. Вона спеціалізується на розведенні великої рогатої худоби з використанням сучасних технологій та французької генетики, а також на виробництві молока і молочної продукції через повний завершений цикл виробництва.
Даша Харченко, AgroPortal.ua