Про це повідомляє FBC.
Прем'єр-міністр Вореке Баїнімарама заявив, що використання імпортних продуктів у туристичних готелях не тільки негативно впливає на внутрішню економіку, а й позбавляє туристів атмосфери фіджійського колориту.
«У нас є якісний ґрунт і сприятливий клімат для виробництва фруктів, овочів і домашньої худоби на Фіджі, які відповідають якості всього, що можна знайти за кордоном. Але нам потрібно створювати більш стабільні та надійні поставки цих товарів протягом усього року, щоб було більше фіджійських інгредієнтів на наших курортах», — зазначив прем'єр-міністр.
Він закликав фермерів співпрацювати з урядом, щоб допомогти задовольнити зростаючий попит на місцеву продукцію і стати більш надійними постачальниками місцевої продукції в туристичному секторі.