Гнідавський цукровий завод розпочав підготовку до нового сезону

13 березня 2018, 16:14 3890

ПАТ «Гнідавський цукровий завод» розпочало підготовку до сезону 2018 року.

Про це повідомив заступник директора Олександр Нікішин, говориться у повідомленні підприємства.

Як зазначається, вже сьогодні на заводі активно співпрацюють з сільгосппідприємствами-партнерами та намагаються визначитись із кількістю посівних площ цукрового буряка.

«У сезоні 2018 року ми виходимо на рівень 10-10,5 тис. га посівів цукрового буряка. На сьогодні ще є невизначеність певних господарств, тому й такий розбіг у площах. Звичайно, що на все це впливає і ціна цукру, а також складових, які потрібно вкладати в отримання хорошого врожаю», — запевняє Олександр Нікішин.

На підприємстві кажуть, що говорити про врожаї поки що зарано, адже на врожайність «солодкого кореню» впливає дуже багато чинників, зокрема й належні погодні умови.


Для довідки: «Гнідавський цукровий завод» заснований в 1958 році. Завод випускає цілу лінійку продукції: дрібнокристалічний і крупнокристалічний цукор-пісок, швидкорозчинний цукор і желюючий цукор. Також завод випускає природний коричневий цукор. «Гнідавський цукровий завод» випускає свою продукцію під торговою маркою «Солодко».