Виробництво готових перших страв «Нова Кухня» у місті Славутич на Київщині запустило свої потужності в роботу.
Про це бренд повідомляє у своєму Instagram профілі.
У лютому команда з 10 людей вийшла на роботу і приготувала 600 л сирного та грибного супів.
«Ще з Маріуполя цей суп подобався багатьом, тож ми вирішили залишити його рецептуру незмінною. Ви просто уявіть, який це довгий шлях! 2 роки пішло не просто на розробку бізнес-моделі, а проєкту всієї виробничої лінії. Ніхто не може підказати, як розташувати обладнання, як його помити та як правильно налаштувати всі процеси. Але «Нова Кухня» не здається і оперативно вирішує всі проблеми, що виникають на підприємстві», — йдеться в дописі.
Наступний крок — старт продажів.
Для довідки: «Нова Кухня» — це друге виробництво сім’ї Бубнових, перше — залишилося в Маріуполі. В липні підприємці обрали приміщення у Славутичі на Київщині, домовились про постачання сировини та розпочали перезапускати виробництво готових перших страв.