New Food Summit: перша подія для Agri Food бізнесу

24 жовтня 2023, 17:10 1589

Головні завдання 2023 року для українського Agri Food бізнесу — життєстійкість, інноваційність та гнучкість для створення власних проривних продуктів харчування та виведення їх на нові ринки в екстремальній турбулентності війни. Багато чого йде не за найкращими планами, але саме в такі переломні часи народжуються нові масштабні ідеї, сценарії розвитку та прориви.

До ключової події Agri Food-сектору — New Food Summit — залишився один місяць, і вже 21–22 листопада представники Agri Food-сектору зберуться, щоб обговорити найбільші виклики 2023 року та стратегії роботи в новій реальності.

У програмі події: 8 секцій, 9 панельних дискусій, понад 50 спікерів, велика експозона та пітчинг-сесія Food Tech стартапів.

Тема 2023 року: Як українським гравцям не втратити можливості, що надає світова трансформація ринку їжі.

Своїми бізнес-історіями поділяться власники таких Agri Food бізнесів:

  • Олена Вовк, співвласниця біотехнологічної компанії Enzym Group
  • Борис Шестопалов, засновник Volia Agri-Food Park
  • Андрій Усенко, CEO та співзасновник компанії «Мʼясторія»
  • Андрій Черуха, власник Eat Me At
  • Іван Мірошніченко, власник ТМ Zernari, магазинів Fermachi
  • Богдана Леонова, co-founder GreenGo
  • Тарас Фітьо, співзасновник «Масло ТОМ»
  • Василь Мікулін, засновник пивоварні Varvar
  • Віталій Войтович, засновник Premier FOOD Group (ТМ Mr. Grill)
  • Ірина Добруцька, співзасновниця та креативна директорка мережі Salateira
  • Роман Квашенко, власник Wanted Vegan 
  • Олександр Місюренко, власник та СЕО компанії Nonpareil
  • Вадим Сидорчук, власник ТМ «Любисток»

Теми цьогорічних панельних дискусій:

  • Як Україні розбудувати сектор Agri-Food нового покоління
  • Як створювати додану вартість в умовах війни: виклики та дилеми українського бізнесу
  • Хайп чи бізнес? Хто виграє нішу ready to eat/ready to cook
  • Як залучити кошти у розвиток Agri-Food Tech
  • Індустріальні парки в Україні: як забезпечити розвиток та зростання
  • Створення проривних продуктів: від розробки до ринку
  • Виклики Plant based. Чи складеться культура рослинної їжі в Україні?
  • Як українським продуктам закріпитись на зовнішніх ринках збуту
  • Перспективи української переробки та пошуки ринків збуту. Свіжі кейси українських компаній

Крім того, разом з Ukrainian Startup fund:

Спеціальна сесія Food Tech Стартапи. Як стимулювати розвиток нових проєктів в Україні.

Серед спікерів та панелістів New Food Summit:

  • Марина Сергієнко, СЕО «Коло»
  • Юрій Пульгун, CEO CPG Refine
  • Вячеслав Дубовик, CEO Pripravka
  • Марина Булацька, заступниця комерційного директора «Сільпо» 
  • Сергій Чепець, генеральний директор компанії GFS
  • Дмитро Киселевський, заступник голови комітету Верховної Ради з питань економічного розвитку
  • Сергій Цівкач, виконавчий директор UkraineInvest
  • Роман Черепаха, інвестиційний директор Horіzon Capital 
  • Павло Карташов, директор Українського фонду стартапів
  • Ігор Маркевич, Innovations and Tech Lead AdvantageUkraine
  • Вʼячеслав Овечкін, директор департаменту інвестицій Мінекономіки
  • Андрій Ропіцький, директор індустріального парку «Біла Церква»
  • Олександр Бондаренко, керівний партнер Bureau of Investment Programs керівної компанії індустріальних парків NOVO
  • Андрій Гапук, маркетинг-директор Enzym Group
  • Ярослав Мудрий, team lead із розробки інноваційного паковання «Нової пошти»

На події очікується понад 350 учасників.

Дивитись програму New Food Summit 2023

Деталі та реєстрація