Виробництво кондитерських виробів компанії Nonpareil знаходиться у Дніпрі. Воно працювало з перших днів повномасштабного вторгнення. Цього року компанія відкрила другий виробничий майданчик, також у Дніпрі.
Про це розповів власник та СЕО компанії Nonpareil Олександр Місюренко на конференції New Food Summit 2023.
«Звичайно, ризиків багато. Але у Дніпрі потужне бізнес-середовище. Друге виробництво мені допомагав відкривати німецький банк, і локація в Дніпрі його не турбувала. Логістичний бізнес розвиваю у Києві, оскільки тут основна база клієнтів, основний хаб, що працює з іншими регіонами», — зазначає Олександр Місюренко.
За його словами, будуючи бізнес в інших регіонах, варто враховувати наявність людських ресурсів. Власник компанії Nonpareil зазначив, що минулого року для роботодавців були приємні часи, коли було багато переселенців і багато вільних фахівців.
«Зараз синусоїда змінилася. Хоча так само працює багато переселенців, але якщо говорити про фахівців, то виробництво залежить від наявності технолога і маркетолога», — пояснює Олександр Місюренко.
Світлана Цибульська, AgroPortal.ua