Київхліб: як виглядає і працює завод № 10

07 листопада 2017, 07:34 2380

На хлібзаводі №10 у Києві випікають понад 25% усього хліба для столиці

Хлібокомбінат був створений за індивідуальним проектом із застосуванням сучасних розробок, заснованих на автоматизації та комп'ютеризації виробництва.

Початковий проєкт був орієнтований на виготовлення хліба, але згодом було додано обладнання для булочного, кондвиробництва, здоби, дріжджових і листкових виробів, кексів, печива та короваїв.

Нині асортимент продукції, що випускається на цій лінії, становить понад 40 найменувань, і всі вони — розробка хлібокомбінату. У 2009 році саме тут вперше в Україні було встановлено обладнання для охолодження батонів.


Джерело фото: abcnews