Львів’янка Ірина Гутиро вже 10 років працює кондитером. Цьогоріч вона пропонувала споживачам свої авторські паски, випечені на італійському борошні з високим вмістом білка. Лідером продажу стала рожева паска.
Про це для AgroPortal.ua під час прямого ефіру в Instagram розповіла Ірина Гутиро.
«Цього сезону, здається, навіть найледачіші вже чули про дубайську начинку — її додають майже в усі кондитерські вироби. Тож я вирішила поекспериментувати й створити паску з цим популярним смаком. Приготувала ніжне шоколадне волокнисте тісто й використала елементи класичної дубайської начинки», — розповідає вона про свій асортимент.
Якщо дубайська паска цього року є навіть на полицях супермаркетів, то рожевої точно ніде не знайти.
Ірина Гутиро з тортом власного виробництва
«Ідею рожевої паски я побачила в інтернеті, хоча у тієї людини, що її готувала, результат вийшов не зовсім вдалим. Але мені стало цікаво, з чого складається рожеве тісто. Я довго експериментувала, намагаючись знайти баланс, щоб барвник не псував ані смаку, ані структури. І коли зрештою побачила, що паска залишилася рожевою — моєму щастю не було меж. Вона вийшла волога, ніжна, в міру солодка, а родзинкою стала в’ялена вишня всередині. Ця паска вдалася з третьої спроби», — розповідає кондитерка.
Цього року вона приготувала й традиційну паску за сімейним рецептом із додаванням натуральних цукатів, а також солодкого баранчика. Загалом львів’янка спекла близько сотні пасок.
Іванна Панасюк, AgroPortal.ua