Перець — один із найрентабельніших продуктів, оскільки за правильного підходу з відходів лишається тільки хвостик. Сам перець йде на соус, з макухи можна виготовити олію чи спеції.
Бренд гострих соусів «ПеЧе» розпочав збір врожаю перців на своїй київській фермі.
Про це повідомляє бренд на своїй сторінці в Instagram.
«На фермі «ПеЧе» перший врожай. Найшвидшими виявилися перці сорту Халапеньо та Падрон», — зазначають крафтові виробники.
Цього року на фермі посадили 1250 кущів шести сортів. З цієї кількості має бути 0,5 т соусу.
Перець — один із найрентабельніших продуктів, оскільки за правильного підходу з відходів лишається тільки хвостик. Сам перець йде на соус, з макухи можна виготовити олію чи спеції.
Серед найближчих планів «ПеЧе» — виготовити 5 тис. банок соусу, створити сталий асортимент, збільшити земельні ділянки під перець та відразу після перемоги вийти на міжнародний ринок.
Іванна Панасюк, AgroPortal.ua