Імідж українського горіха. Кейс компанії Filbert

29 березня 2024, 07:20 1160

На базі компанії Filbert (TM Flarino) на Одещині відбувся перший практичний семінар із технології вирощування та переробки фундука.

Подія зібрала виробників фундука, які вже мають промислові насадження на Волині, Дніпропетровщині, Житомирщині, Київщині, Львівщині, Харківщині тощо.

Про особливості утримання промислового саду, захист і живлення рослин, тонкощі збирання та зберігання врожаю, його післязбиральної доробки та переробки розповідали директор Filbert Максим Шейко, головний агроном Наталія Дей та технолог підприємства Олександр Височина.

Обговорення практичних питань технології вирощування та живлення фундука продовжилася у переробних цехах сучасного заводу.


Для довідки: сьогодні Filbert є лідером фундукової справи в Україні. Площа садів сягає 820 га. Підприємство забезпечує повний цикл від вирощування фундука до просування готової продукції власного виробництва у національних роздрібних мережах під власною торговою маркою Flarino.  В цехах компанії щомісяця виробляють понад 10 т кондитерських виробів — цукерки, снеки, праліне і пасти.


Джерело фото: International Trade Centre Ukraine // Facebook