«Унікальність нашої продукції в тому, що ми самостійно розробляємо чайні рецепти, ніде і ні в кого такого немає. Використовую всі знання, які я набула в школі травництва, і таким чином створюю нові смаки. Щодо варення, то ми теж багато експериментували, виготовляли класичні — наприклад, з яблука, сливи, полуниці, малини, а потім почали міксувати. Спробували полуницю з ківі, й з’явилось дуже смачне варення, або полуниця-банан, лимон-імбир. Є також у нас ексклюзивне — з волоського горіха. Ми його збираємо зеленим ще до початку червня, варимо і закриваємо в баночки. Також варення із соснових шишок, яке дуже корисне від простуди, бронхіту. Є в нас навіть із липи, чебрецю, квітів акації та троянди — це унікальне варення, якого, мабуть, ні в кого і немає», — розповідає Ірина Зайцева.